Het was weer eens tijd voor de grote schoonmaak. Een nieuw begin met een vernieuwde kijk naar de toekomst. Daar hoort natuurlijk een frisse up-to-date website bij. Niet alleen een portfolio website met mooie plaatjes, maar ook wat meer achter de schermen info en tips voor diegene die het interesseert.

Het moet een combinatie zijn van het werk dat ik al heb gedaan, waar ik nu mee bezig ben en wat ik nog allemaal wil gaan doen. Ik wil meer ’tips & tricks’ blogs gaan schrijven over mijn gebruikte software programma’s en andere onderwerpen die hopelijk anderen hun werk of leven wat makkelijker kunnen maken.

Naast deze tips ben ik ook bezig met eBooks schrijven: eentje over het werken als freelancer en eentje over het ondernemerschap. Als je een product op de markt wilt zetten, zit daar veel tijd en energie in. Ik wil anderen daarmee goed op weg helpen en hun tijd en energie niet laten verspillen aan onnodige activiteiten en verkeerde keuzes.

Het eBook over freelancer zijn is binnenkort beschikbaar en gratis te downloaden. Ben jij ook benieuwd of dit eBook je kan helpen? Meld je dan alvast aan: klik hier

Neem ook een kijkje op mijn social media kanalen: