ZELF DE TOUWTJES IN HANDEN

Hoezo maar één baan?

Als je freelancer/ondernemer bent, heb je natuurlijk te maken met meerdere werkzaamheden. Je moet dan hele leuke, maar ook minder leuke taken doen. Zoveel mogelijk zelf de touwtjes in handen hebben, is voor mij echt een leuke uitdaging! Hieronder kun je zien welke werkzaamheden ik allemaal doe om mijn bedrijf draaiende te houden:

3D DESIGNER

3D design/animatie is écht iets waar je mij voor wakker kunt maken. Van een idee in je hoofd tot bijna als echt in een animatie op je computer. Geweldig hoe ik zelfs naar de slechtste films kan kijken en kan genieten van de special effects die zijn gemaakt met een simpele computer en 3d programma. Super handig is het ook om door middel van een leuke animatie te laten zien hoe een product precies in elkaar zit.

SALES MANAGER

Je hebt je dienst of product helemaal klaarliggen, maar wie zorgt ervoor dat jij dit kan verkopen aan klanten of bedrijven? Juist! De sales manager is iemand die elke freelancer/ondernemer nodig heeft om meer werk te krijgen door acquisitie te plegen en opdrachten binnen te halen. Iemand die jou als persoon en je merk vertegenwoordigt en een goede band onderhoudt met je bestaande en nieuwe klanten.

hullo - rol boekhouder

BOEKHOUDER

Er zijn natuurlijk ook dingen die je moet doen waar je even geen zin in hebt. Dit is bij mij ook het geval als het gaat om de boekhouding. Ik ben ook elke keer weer heel erg blij als ik de omzetbelasting heb ingediend. Ik heb wel een boekhouder die aan het eind van het jaar mijn boekhouding controleert en handige financiële voordelen kan toepassen!

hullo - rol marketing expert

MARKETEER

Iemand die je diensten/producten goed kan neerzetten in de markt. Door het implementeren van goede (portfolio)websites, social media kanalen, het organiseren van events of deelnemen aan beurzen, zorgt marketing er voor dat jij een bepaald bereik krijgt waarin jij je klanten kunt vinden.

PROGRAMMEUR

Leuke plaatjes, goede tekst, een wordpress website en veel plugins die ervoor zorgen dat alles goed met elkaar werkt. Klinkt makkelijk, maar achter de schermen zorgt heel veel programmeercode ervoor dat dit allemaal mogelijk is. Allemaal code die mensen hebben geschreven om zo een applicatie te laten werken.

SOCIAL GUY

De social guy specialiseert zich in het inzetten van social media voor het creëren van een groter bereik en het opbouwen van een fanbase voor jouw merk. Hierbij komen ook social media advertenties om de hoek kijken. Het gaat om de juiste aandacht vinden bij de juiste doelgroep. Met facebook/instagram advertenties kun je de ideale doelgroep bereiken.

hullo - rol ontwerper

ONTWERPER

We leven in een tijd van visualisatie. Een tijd waar alleen woorden niet meer genoeg zijn en er vraag is naar beeldmateriaal… bewegend of niet. De ontwerper kan van alles maken en zorgt ervoor dat er één geheel komt in de chaos van de tekens, lijnen en kleuren. Hij pakt van alle media het beste en maakt er een mooi geheel van.

hullo - rol manager

THE BOSS

Dit is iemand die ervoor zorgt dat jij je deadlines haalt, iemand die je nodig hebt voor de discipline om door te gaan en als manager die ervoor zorgt dat alle verschillende taken zo goed mogelijk gedaan worden. Deze manager is in de werksfeer verantwoordelijk voor het eindresultaat, maar in de privésfeer ook verantwoordelijk voor een goede balans.

TRAINER

Iemand die ervoor zorgt dat de balans van “The Boss” zich ook vertaald naar een goede balans met je werk en je eigen lichaam. Persoonlijke keuzes die je moet maken voor een betere leefomgeving en leefwijze is een must! Beweeg voldoende, eet gezond, blijf nieuwe uitdagingen aangaan en probeer elke dag iets te leren om zo ook je hersenen wat voer te geven.

MENTAL COACH

Alleen zeggen dat je veel moet lachen is echt niet genoeg! De mental coach zorgt ervoor dat je positief blijft en niet bij de pakken neer gaat zitten. Zit je even in een dal, dan zal hij/zij je een steuntje in de rug geven om er binnen no-time weer uit te komen. Dit gaat de ene keer makkelijker dan de andere keer, maar iedereen heeft hiermee te maken. Een mental coach werkt ook goed samen met de trainer.