Begin als Freelancer

Gratis Ebook

BINNENKORT

Jarenlang heb ik verschillende handige tutorials op het internet opgezocht om net dat ene puzzelstukje te vinden voor het kunnen afronden van een project. Als ik ergens niet uitkwam, dan was mijn eerste actie om dit eerst even te googlen. Daar maak ik tegenwoordig nog vaak genoeg gebruik van, want er staat ongelooflijk veel informatie online dat iedereen kan opzoeken.

Nu wil ik zelf ook mijn ervaring gaan delen en zo ervoor zorgen dat anderen daar wat aan hebben. Daarom ben ik een GRATIS te downloaden eBook aan het schrijven dat een soort combinatie is tussen Tips & Tricks over verschillende software programma’s die ik gebruik, handige weetjes voor het efficiënter maken van je werkwijzes, wat je allemaal moet regelen als je voor jezelf als freelancer wilt werken en wat voor obstakels je gaandeweg kunt tegenkomen.

Uiteraard wil ik het eBook zo volledig mogelijk maken, want freelancer wordt en blijf je niet zomaar. Iedereen kan iets verzinnen, maar veel blijven hangen in het denken en doen dan jammer genoeg niets. Ze blijven dromen en nemen geen actie… Een klein percentage dat dan eindelijk wel actie heeft genomen, haakt weer te snel af omdat ze geen doorzettingsvermogen hebben. Ik vind het zonde als je achteraf moet zeggen: “Wat als ik dat ene wél had geprobeerd?” of “Was ik maar eerder begonnen!”. Want dat laatste is eerlijk gezegd bij mij van toepassing. Achteraf gezien ben ik blij dat ik de stap heb gemaakt, maar ik had zeker een paar jaar eerder kunnen en moeten beginnen. Want dan had ik nu nog veel meer kunnen doen. Dus blijf ver weg van ‘achteraf’, neem nu actie en meld je aan! Klik hier

Wil jij weten of dit eBook jou ook kan helpen? Meld je dan hieronder aan en jij krijgt een downloadlink zodra het klaar is. Ook ontvang je af en toe handige tips en andere nieuwtjes die ik deel.

Begin als Freelancer
eBook inhoud:

SECTIE 1: Ben jij er wel klaar voor?
SECTIE 2: Wat komt er allemaal bij kijken?
SECTIE 3: Een goed begin
EXTRA TIPS

Binnenkort beschikbaar als eBook én pdf

Er is iets verkeerds gegaan. Probeer opnieuw aub.
Bedankt voor je aanmelding! Je krijgt nog een email voor het verifiëren van je emailadres...

Meld je hier alvast aan voor het Gratis te downloaden eBook vol met Tips&Tricks

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use