ERVARING OM TE DELEN

Na 10 jaar freelancer zijn, vond ik het wel tijd worden voor een stapje meer. Een stapje naar meer uitdaging en iets groters. Het was als freelancer ook een periode waarin het wat lastiger was om genoeg opdrachten te vinden. Het werd dus ook een noodzaak om iets nieuws te verzinnen dat ik naast mijn freelance werkzaamheden kon doen. Iets waar ik tot nu toe nog steeds geen spijt van heb gehad. Mijn vrouw en ik hebben nu gewoon iets gevonden wat echt van onszelf is en we doen dit met veel meer plezier!

Zelf de touwtjes in handen hebben, heeft voor mij vele voordelen opgeleverd. Je krijgt veel meer controle en je bent van zo min mogelijk andere mensen afhankelijk. Voor mij zijn dit de beste voordelen. Echter zitten er natuurlijk ook verschillende nadelen aan vast: Je bent er veel meer tijd aan kwijt en sommige dingen zijn gewoon veel te moeilijk om zomaar even op te pakken en door te zetten in je eentje. Op een gegeven moment komen er obstakels op je pad, maar dit gebeurt bij iedereen. Je moet natuurlijk wel de discipline hebben om door te gaan en van deze tegenslagen te leren.

Nu dat wij deze ervaringen hebben opgedaan, wordt het ook tijd om hier wat mee te doen. Als wij het kunnen, waarom dan ook niet anderen? Ik weet dat veel mensen niet blij zijn met hun baan, meer willen dan alleen hun huidige werk als freelancer of gewoon noodgedwongen thuis zitten. Ik ben daarom bezig met het schrijven van een speciaal eBook over ons bedrijf Znoet. Daar krijg je een kijkje achter de schermen en zie je hoe wij zelfontworpen houten speelgoed laten maken en verkopen. Wat daar allemaal bij komt kijken en welke obstakels wij hebben moeten nemen en steeds moeten nemen.

EBOOK “ONDERNEMER” DOWNLOAD

Ben jij ge├»nteresseerd in dit eBook vol met Tips & Tricks, ‘achter de schermen’ info en wil jij weten hoe je van begin tot eind een product op de markt brengt?

Meld je dan aan, want de eerste 100 aanmeldingen krijgen dit eBook met 50% korting!!